Gradonačelnik posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin

05.12.2015. gradonacelnik pazina

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 22. prosinca 2015. godine, sa svojim suradnicama posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin, koji od ožujka ove godine djeluje u Pazinu kao jedan od programa Udruge osoba s intelektualnim tešloćama Istre.
U prigodno ukrašenom prostoru čije su ukrase korisnici sami izrađivali na svojim radionicama i u veseloj atmosferi korisnici su sa voditeljicama Petrom Ferenčić i Marijanom Vrbica dočekali Gradonačelnika. Korisnici su Gradonačelniku ispričali kako kreativno provode svoje vrijeme u Poludnevnom boravku i izvan njega. Zajedno su sa svojim voditeljicama pjevali i znakovnim jezikom za gluhonijeme osobe izveli pjesmu Srebrnih krila Božić dolazi.
Gradonačelnik se zahvalio korisnicima na lijepom prijemu i poželio svima sretnu novu godinu te im uručio prigodne poklone.
Korisnici su se sa voditeljicama također zahvalili gradonačelniku na posjetu te njemu i suradnicima uručili prigodne darove koji su izrađeni na njihovim radionicama.