Sanja volontira u Dječjem vrtiću Grdelin u Buzetu

23.07.2016. 2

U sklopu projekta “Život pun mogućnosti”,Sanja volontira u Dječjem vrtiću Grdelin u Buzetu. “Na volontiranje odlazim svake srijede ujutro. Dobila sam kutu i ormarić koji koristim za odlaganje svojih stvari. Volim volontirati jer pomažem djeci, tetama i čistačicama. Upoznala sam puno male djece. Oni su maleni pa im pomažem obuti cipele, obući jakne. Pratim ih u šetnju i na igralište gdje se igramo. Kada je vrijeme marende zajedno pospremimo igračke kako bi ja mogla očistiti stolove. Zajedno s tetom podijelim obrok, a nakon toga opet sve pospremim. Rado pomažem i čistačicama, čistimo knjižnicu, slažemo slikovnice, usisavamo i peremo prozore. U vrtiću ima puno posla, ima puno djece i puno igračaka. Sviđa mi se volontirati, nije mi teško.

Irena Mikac, pedagoginja Dječjeg vrtića Grdelin, Buzet
Uključivanje volonterke s invaliditetom Sanje Nežić za našu je organizaciju novo iskustvo. Pokazalo se da je Sanja izuzetno odgovorna i točna, poslove u kojima sudjeluje obavlja brzo i efikasno, a vedrinom i radošću kojom zrači obogatila je cijeli naš vrtić.

Osim u Dječjem vrtiću Grdelin Sanja volontira i u Gradskom društvu Crvenog križa Buzet. Volonterski angažman imala je i na manifestaciji Obiteljska olimpijada u organizaciji Grada Buzeta , a asistirala je i u izradi scenografije za 5. Plesomaniju- županijsko natjecanje plesnih skupina za djecu od 6-10 godina u organizaciji Udruge Mali veliki mikrofon Buzet.31slika za objave